Voorzetrolluik Electrische

Voorzetrolluik Electrische

Bij de plaatsing van voorzetrolluiken kan er op twee verschillende manieren worden gewerkt. Ofwel wordt de kast op de gevel boven het raam geplaatst (een plaatsing “op de dag”), ofwel plaats je het rolluik in de dagopening tegen het raamprofiel.
Let wel dat er bij een plaatsing in de dagopening een deel van het zicht naar buiten verdwijnt. Onze kasten zijn beschikbaar in zes maten. De kastmaat wordt bepaald aan de hand van de raamoppervlakte die moet worden afgedekt. Ook de keuze van lamel en de bediening van het rolluik zijn bepalende factoren.

Daarnaast heb je de keuze tussen een afgeschuinde en een ronde kast. Zo kun je de rolluikkast kiezen die het best bij de stijl van jouw woning past. Bovendien is het mogelijk om bij de ronde kast ook ronde clipsprofielen te voorzien op de geleiders. Op die manier gaat de stijl van de kast naadloos over in de geleiders.

Kenmerken

Voordelen van een falozon voorzetrolluik

  • Bestaande woningen: niet aan rolluiken gedacht bij het tekenen van je woning? Met voorzetrolluiken tackel je dit probleem. Zij worden immers vóór het raam geplaatst, zonder kap- en breekwerk.
  • Luchtdicht: omdat voorzetrolluiken buiten op de gevel worden geplaatst en dus geen perforatie van de binnenmuur vereisen, hebben zij geen invloed op het energiepeil van je woning. Voorwaarde is uiteraard wel dat de bediening elektrisch gebeurt.

Wanneer keizen voor voorzetrolluiken?

  • Je hebt tijdens het bouwen van de woning geen ruimte voorzien voor rolluiken.
  • Je wil een eenvoudige plaatsing, zonder kap- of breekwerk.

Bediening van voorzetrolluiken

De bediening van een voorzetscreens is enkel elektrisch, aangestuurd met een schakelaar of een afstandsbediening.

Chat openen
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!