Raamdecoratie

Raamdecoratie

PliZé levert raamdecoratie vanuit Nederlandse fabriek. De raamdecoratie van PliZé is  geschikt voor bijna alle ramen in kunststof, aluminium én in hout. Bij PliZé heeft u de keuze uit 27 verschillende standaard dessins en vier RAL kleuren voor de aluminium profielen. Het grote voordeel van de PliZé raamdecoratie is dat deze gemonteerd kan worden zonder te boren of te schroeven. Het geleiderail wordt op het glas geplakt met speciaal daarvoor ontwikkelde dubbelzijdig tape. Dit tape is transparant en UV bestendig. De raamdecoratie, leverbaar in enkelvoudig- of honingraatplissé, is gefixeerd aan het geleiderail waardoor het niet kan klapperen en altijd horizontaal hangt.

Geleider en bedieningsprofiel kleuren.

Het geleiderail op het glas en de horizontale bedieningsprofielen zijn van aluminium en leverbaar in de kleuren:

  • RAL 7016 antracietgrijs,  
  • RAL 9001 crème
  • RAL 9006  zilverrijs 
  • RAL 9016 wit. 

De comfort profiel wordt vanaf 1500 mm breed  voorzien van een magneet sluiting. 

Stoffen

De in Duitsland gefabriceerde stoffen zijn van hoge kwaliteit en vocht bestendig. Hierdoor kan raamdecoratie van PliZé ook in natte ruimtes worden gebruikt. Bij enkelvoudig plissé stof is de naar buiten gerichte zijde voorzien van een parelmoer laag waardoor het zonlicht beter wordt weerkaatst. Het honingraat plissé stof zorgt voor betere isolatie van het raam en is daardoor energiebesparend.

Het honingraat “black out” stof is voorzien van een zilverfolie in het stof. Hierdoor is het stof niet licht doorlatend. Indien deze stof wordt toegepast zie je slechts aan de randen van de raamdecoratie een randje licht.

Chat openen
Hallo, wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!